Om oss

Grønn Varme As

Vi stiftet dette firmaet i februar 2008, navnet den gang Bio Orkdal ltd. Vi ble forhandler av CentroMetal Fyrkjeler og pelletsbrennere.

Vedkjeler, pelletskjeler, kombinerte kjeler osv. Etter ei stund var La Nordica ExtraFlame i vårt sortiment. Den gangen måtte vedovner godkjennes av Sintef. Dette førte til et meget begrenset sortiment i vedovner. Vedkomfyrer, vedovner og Vedkomfyrer med vannkappe skulle ikke godkjennes men godkjenning EU var ok.

Nå i dag er det EU godkjenningen som trengs på alle vedovner og vedkomfyrer fra La NordicaExtra Flame.

Fabrikken ligger i Nord Italia Som det fremgår av vår nettbutikken er vårt sortiment meget stort. La NordicaExtra Flame er en meget stor produsent og har det største utvalget i Europa.

Kvaliteten er meget høy!

I 2013 ble ble Bio Orkdal ltd-As gjort om til et aksjeselskap med samme navn, som etter neon år forandret vi til Grønn Varme As.

Endringer i sortiment er gjort fortløpende, vi markedsfører i dag La NordicaExtra Flame`s produkter. Unntatt er pelletsovner, vedkjeler og alt vedrørende pelletsbrennere og tilbehør.

Solutstyr med utstyr kan kompletteres til våre ovner.

I det senere har vi tatt inn noen husholdnings artikler, robotstøvsuger, støvsuger og Air Fryer som siste tilskudd. Disse produktene leveres direkte med Bring/DHL

  • Høy kvalitets produkt
  • Beste kundeservice
  • Raske levering

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.